Best Private School In Town

A Great Place For Education

make an appointment
Best Private School In Town

Achieving High Standards

make an appointment
Best Private School In Town

Where Learning Begins

make an appointment
Welcome To Us

Welcome To Greenville

Our buildings are filled with children and adults who want to come to school every day. They are engaged in activities that light up their brains, sharpen their critical capacities and develop their consciences.

En stor familie

Varm & hyggelig atmosfære

I Rønne børneasyl er vi normeret til 44 børnehavebørn og 20 vuggestuebørn. Vores vuggestue er opdelt i to grupper, ællingerne og haletudserne, hvor der er fem faste voksne tilknyttet. I vores børnehave er der tre aldersopdelte grupper. Desuden har vi af og til praktikanter, studerende og frivillige, som også er med til at deltage i fællesskabet hos os i Rønne Børneasyl.

Our Video

Students Life

Testimonials

What Parents Say

Rønne Børneasyl er en lille hyggelig institution midt i Rønne. Personalet er meget imødekommende, omsorgsfulde og har en høj faglighed. De arbejder med anerkendende relationer og sætter altid barnet i centrum.

Katrine Andersen

Vil på det varmeste anbefale Rønne Børneasyl – både deres vuggestue og børnehave. Et dejligt lille hus med en masse engagerede personale og forældre. Som forældre kan man trygt aflevere sin guldklump(er).

M. Pedersen

Jeg vil til hver en tid anbefale Rønne Børneasyl som værende et rart og i mødekommende sted. Børnene og forældre bliver set hver dag og personalet er en super engageret personalegruppe. Stor ros fra os […].

Tina O.

Our Activities

After School Programs

Featured Event

The Talent Show

Lorem ipsum dolor sit amet, cu duo dicant libris labores. Eum sale petentium
cu, vel ut natum suscipit scribentur. Nam at inani inimicus.

Days
:
Hours
:
Minutes
:
Seconds
How We Can Help You?

Have Any Questions?

[contact-form-7 404 "Ikke fundet"]

Rønne Børneasyl © 2021. All rights reserved.

da_DKDanish